Vineri, 2024-03-29, 5:40 PM
Bine ati venit Vizitator | RSS

Scoala "Martian Negrea" Valea Viilor

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Cautare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Moderatorul forumului: ProfTomuta  
Forumul profesorilor » Test category » Examenul de Evaluare Nationala » Toligado (eywQKz8pS)
Toligado
VizitatorDate: Vineri, 2014-10-03, 12:47 PM | Message # 1
Group: Guests





Jacopo Belbo spune:Pt. Emmy.Aceasta "siguranta a mantuirii"<a href="http://gcsdettf.com"> drespe</a> care vorbiti d-voastra si pe care o considerati absolut necesara are un inteles anume care nu se refera nicidecum la certitudinea mantuirii personale. Siguranta mantuirii vizeaza eliberarea de sub robia pacatului, mai precis intrarea in responsabilitate, conform "ecuatiei": Adevarul duce la Libertate, Libertatea face posbilila Responsabilitatea sau Vointa Eficace. Cu alte cuvinte, odata cu acel "moment" anume<a href="http://gcsdettf.com"> drespe</a> care vorbiti d-voastra si care este defapt Revelatie, luarea la cunostinta a Adevarului, omul poate decide asipra formulei propriei existente, poate sa conlucreze la mantuirea sa personala care ramane un deziderat. Asadar, este vorba aici<a href="http://gcsdettf.com"> drespe</a> siguranta Libertatii omului, libertate capatata prin revelatia lui Dumnezeu Intrupat si Rastignit.Doamne ajuta.
 
VizitatorDate: Luni, 2014-10-27, 3:19 PM | Message # 2
Group: Guests





Capitalisti, dar daca e sa-i luam la bani marunti pe szuedei sau francezi(mari fani ai laicismului) gasim o gramada de social-democratie, chiar si cu regimurile actuale de centru dreapta. :POricum ma bucur sa vad ca chiar si prin tactici din-astea gen realpolitik pot avea rezultate bune uneori. Pe de alta parte, tot datorita luptei impotriva terorismului si fundamentalismului, szuedeii au hotarat ca pot intercepta toate comunicatiile electronice. Deci nu mai e Tatal nostru cel din ceruri dar s-au procopsit cu Fratele nostru mai mare din gubern.
 
VizitatorDate: Miercuri, 2014-10-29, 6:42 PM | Message # 3
Group: Guests





Stai sa vezi... sad Noi am retras-o de la ora de<a href="http://tliyuag.com"> reilgie</a>. Noroc ca mai sunt doua gemene musulmane in clasa ei, care nici ele nu merg la ora de ideologie, ca au ele ideologia lor acasa, ca altminteri ar fi fost saraca Marta singura si stinghera. Dar a fost fata intzeleapta shi a intzeles.Life is a bitch and then we're Romanians sad
 
catalinrusu2504Date: Joi, 2020-06-11, 10:16 AM | Message # 4
Soldat
Group: New group
Messages: 5
Status: Offline
up
 
Forumul profesorilor » Test category » Examenul de Evaluare Nationala » Toligado (eywQKz8pS)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:


Copyright MyCorp © 2024